Wednesday, May 11, 2011

Contest Blog Paling Simple Tapi Bebas.. ♥♥

Salam semua..
Mlm ni aei free jap, saje blogwalking.. tetengok ada contest lagi.. hehe.. mcm biasa la.. nak try test masuk contest ni, mana tahu leh menang topupkan.. hehe.. Jom kita terjah contest ni...

Contest kali ni di anjurkan oleh Cik Adiabah Mazlan (pinky2 blog gak.. cumel!!)
Contest ni bermula dari jam 5 Petang (11 mei 2011) dan akan tamat pada 5 petang (12 mei 2011)
Syarat-syaratnya: 
1) Mesti follow blog adibah mazlan  &  abe long ( wajib )
2) Letak tajuk contest ni "blog paling simple tapi Bebas"
3) Letak link kontez ni di MALAYSIAN BLOGGER UNITE *senang JUDGE nak tengok*
5) Tag Adibah mazlan &  Abe Long di entri korang
6) Gurl and Boy
7) Mesti warga malay

2 comments:

  1. simple jer wak.. hi salam kenal yer..

    ReplyDelete
  2. hehe.. tajuk contest pun simple kan.. huhu..

    ReplyDelete